Lame sonore, cello en piano
Voor het boeken van concerten en workshops kunt u het contactformulier invullen. Met mijn pianiste Nanke Flach maak ik voor elke gelegenheid een programma naar wens. Het is daarbij  mogelijk om een gecombineerd concert voor cello en lame sonore ten gehore te brengen. Nanke en ik spelen zowel in grote als kleine gelegenheden (huiskamerconcert). Een intermezzo binnen een groter geheel, zoals het spelen tijdens de opening van een tentoonstelling of op een congres, is uiteraard ook mogelijk.

Kamermuziek
Voor concerten en (koor)begeleidingen, recordings ect… Informeer naar de mogelijkheden.

Cello 
Zoekt u een cellist voor een concert ( b.v. voor de Matthäus-Passion) dan kunt u ook via dit formulier contact met mij opnemen.

Workshops
Mocht u een workshop zingende zaag willen volgen, zowel individueel als in groepsverband, dan zijn daarvoor diverse mogelijkheden. Een combinatie van een workshop met een afsluitend concert vormt bijvoorbeeld een mooi geheel.

Daarnaast werk ik samen met de RuG en de Hanzehogeschool en verzorg workshops binnen het programma ‘Talentenkracht’. Basisscholen kunnen zich hiervoor aanmelden.
Na het invullen van het contactformulier nemen we samen uw wensen en de mogelijkheden door.

Cellolessen en coaching
Ik geef cellolessen in Groningen en Leeuwarden. Ook coaching voor kamermuziekensembles en  groepsrepetities van orkesten als voorbereiding op een concert behoren tot de mogelijkheden.

BTW-id: NL002155319B68

Voor informatie en boekingen bel 06 29518136

U mag ook het contactformulier invullen

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht